Google+ Videolar İçin Geliştirilen Otomatik One-Click’i Tanıttı

Hepimiz cihazlar ile videolar yapma ve sosyal ağlara yüklemek eğilimindeyiz. Ancak, videolarda koşullar farklı olabilir ve hazır olmadan önce bazı düzenlemeler gerekebilir.

Google+ kullanıcıları iseniz Google’ın oto tür aydınlatma, renk, istikrar ve daha fazlası gibi şeyleri tamir eden, bir kullanıcı tarafından yüklenen videolar için bu özelliğini geliştirmekte olduğunu bilmek önemli olacaktır. Şirket söz konusu özelliği geliştirmesi de yakında geliyor.

Burada Google’dan Tim St. Clair göre, Google+ otomatik kullanarak video artırabilirsiniz. Bunun nasıl olduğunu merak ediyorsanız. Haberin devamını okuyunuz.

-Güvenli videoları saklamak için Otomatik Yedekleme kullanın-

Google+ otomatik resim ve ses kalitesi analiz edecek. En iyi sonuçlar için emin olmak için Otomatik açık geliştirin özelliğini kullanın.-

-İyileştirmeler yapabileceğinizi düşündüğümüz zaman, masaüstü Web kullanıcıları, bir banner geliştirmeleri önizleme istiyorsanız sorduğunu göreceksiniz.

-Değişiklikleri uygulamak veya orijinali seçebilirsiniz böylece önizleme bir anlık yan yana karşılaştırma gösterecektir-

Özellik Android, yanı sıra Windows, Mac ve Chrome OS için Google mevcuttur.

 

Google+ Videolar İçin Geliştirilen Otomatik One-Click’i Tanıttı
Google+ Videolar İçin Geliştirilen Otomatik One-Click’i Tanıttı

Kaynak: Tim St. Clair Google+

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz