Samsung’a yakınlığı ile bildiğimiz bir web sitesi bir iddia ortaya koydu. Bu iddiaya göre 2014 yılı içinde A Serisi üyesi olacak 3 yeni akıllı telefon modeli daha duyurulacak.

Rekabet piyasasının akıllı telefonlar cephesinde yoğun şekilde kızışacağı bekleniyordu. iPhone 6, Note 4 ve Xpreria Z3 sonucunda tüketiciler ‘ne almalı’ ve ‘hangi model daha iyidir’ sorusunu kendilerine çoktan sormaya başladılar. Bu nedenle tüm gözler IFA 2014 etkinliğine çevrilmiş durumda, ayrıca Apple’ın Kaliforniya’daki lansmanına da odaklanan tüketiciler için yeni bir haber cereyan etti.

Sammobile ismine sahip olan web sitesi Samsung ile yakınlığı bilinen bir site ve onun iddiasına göre Güney Koreli şirket yepyeni bir ürün hattı üzerinde çalışmalar yapıyor. Galaxy Alpha’nın tasarım detayları ile hareket edileceği bilinen yeni çalışmada iddiaya göre yeni olan ürün hattı A Serisi içerisinde yerini alacak.

Samsung A Serisi altında olacak üç model SM – A700, SM – A500 ve SM – A300 ürün numaralarına sahip olacak. Söz konusu Samsung olduğunda üstün öngörüleri ile bir hayli başarılı haberler yapan Sammobile iddiası gerçeği yansıtıyor olabilir. Yeni modeller gerçekse, onlara ilişkin ilk sızıntılar da dikkat çekici olacaktır. Bu sızıntılara göre üç ürün de Android 4.4 KitKat’a sahip olacak ve A300 kodlu telefon 960 x 540 Qhd ekrana sahip olacak. Ayrıca ürünlerin kamera özelliklerinin de iyi olacağı alınan duyumlar arasındadır.

SAMSUNG
SAMSUNG
Paylaş
Önceki İçerikiPhone 6 Kullanım Kılavuzu
Sonraki İçerikSony Su Geçirmezliği Sevdi
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz