iPhone 6’nın kullanım kılavuzunu içeren bir fotoğraf internette yer aldı. Fotoğrafın gerçek olup olmadığı bilinmiyor ama yer alan ipucunda cihazın tanıtım tarihi doğrulanmış oluyor.

Herkesin merakla beklediği iPhone 6 kullanım kılavuzu fotoğrafı internete düştü.  Fotoğrafın ortaya çıkmasını sağlayan Fransız nowhereelse sitesi oldu. Orada yayımlanan hızlı başlangıç kılavuzu içerisinde iPhone 6 çizimleri yer alıyor.

iPhone 6 görseli cihazın çıkış tarihi olarak bildirilen 9 Eylül tarihini de doğrulayacak bir ipucu içeriyor. Kılavuzun kapak kısmında 9 Eylül olarak iPhone 6 tarihi yer alıyor. Fotoğrafta açıkça bu tarih belli oluyor.

Fotoğrafa bakarsak doğrulanan başka bir beklenti daha var. iPhone 6 cihazında güç düğmeleri cihazın sağ tarafında bulunuyor diye aldığımız duyumlar fotoğrafta kanıtlanmış durumda. İlk nesil iPhone’dan beri güç düğmeleri cihazın sağ üst kısmında bulunuyor. Fakat yeni akıllı telefonda düğmeler yer değiştirecek ve cihazın sağ yanında olacak. Sızdırılan kılavuz fotoğrafında da durum aynen bu şekilde görünüyor.

Her geçen gün sızan haberler ve görsellerin yanı sıra tüm gözler Apple tarafından gelecek resmi duyurulara odaklanmış durumda. Tüketiciler ve telefon dünyasını yakından takip edenlerin sabırsızlıkla beklediği resmi açıklamalar yakında gelecek. Apple2ın lansman davetiyelerine göz atarak da ufak tüyolar bulabiliriz. Bu nedenle sıradaki hamle olan basın duyuruları beklenmekte. Apple resmi davetiyelerini ne zaman basın kuruluşlarına dağıtacak bekleyip görelim.

İPHONE 6
İPHONE 6

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz