Retina iMac Değerlendirmeden İyi Performans Aldı

Retina iMac Değerlendirmeden İyi Performans Aldı

Önceki günlerde yeni iPad Air 2 hakkında bazı kriterler gördük ve şimdi biz yeni bir Apple cihazı gelecek. Ancak Retina ekranlı iMac 2014 için biraz daha zaman var.

Retina iMac geçen hafta Apple tarafından ses getiren bir şekilde tanıtıldı ve bu son Apple masaüstü cihazıen yeni Intel Core i5 ve Core i7 işlemciler ile birlikte geleceği biliniyor. Ayrıca Apple’ın yeni 5K Retina ekranlı cihazında bu retina ekran dahil bazı etkileyici özellikler de bulunacak ve kullananlar memnun kalacak.

Cihaz 4.0GHz Intel Core i7 işlemci ile çok Çekirdekli Geekbench 3 puan aldı ve yeni Retina iMac aslında Pro giriş seviyesi ile Apple Mac’ten daha yüksek puan alabildi.

Bir önceki yılda çıkan modeller ile kıyasladığımızda bu yüksek son sürüm, son yıllarda yüksek son model 14768 karşılaştırıldığında 16.407 puana aldı ve zamanla yeni iMac nasıl performans gösterdiğini göreceğiz aradaki farka bakılırsa bir hayli iyi bir yükseliş yapmış.

Yeni iMac 5K retina ekran 5120 x 2880 piksel çözünürlüğe sahip bir cihaz ve cihazın büyük 1,47 milyon piksel çözünürlüğünün yanı sıra Intel Core işlemci seçenekleri ile geliyor. Ayrıca bir dizi Apple Fusion sürücülerinden seçebilirsiniz ve RAM 32 GB’a kadar yükseltilebiliyor.

Kaynak: macrumors

Retina iMac Değerlendirmeden İyi Performans Aldı
Retina iMac Değerlendirmeden İyi Performans Aldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz