XPlorerBoard Student

Eğer elektronik hakkında daha fazla program öğrenme ile ilgilenen varsa XPlorerBoard Study şeklinde Rich Electronics tarafından oluşturulan yeni donanım parçasına ihtiyacınız olabilir.

Eğer elektronik hakkında daha fazla program öğrenme ile ilgilenen varsa XPlorerBoard Student şeklinde Rich Electronics tarafından oluşturulan yeni donanım parçasına ihtiyacınız olabilir.

XPlorerBoard Student elektronik hakkında daha fazla bilgi edinmek ve öğretici iOS ve Android uygulamaları ile kombine için özel inşa donanım kullanarak programlama öğretme yeteneği sağlar.

XPlorerBoard Student elektronik ve programlama öğrenmek için eğlenceli bir yoldur. Bu devrimci elektronik öğrenme sistemi zelve öğretilir ve ilham verir. XPlorerBoard Student herkese hızla programlama ve elektronik devreleri öğrenme için yetenek verir.  Arduino uyumlu mikro-işlemci inşa programları çalıştırabilirsiniz böylece kolayca Mac veya PC’ye takabilirsiniz.

Geçtiğimiz 17 yıl boyunca, birçok mühendis ve bilim adamlarından akıl hocalığı alma fırsatı bulunmuş. Firma düzenli elektronik ve bilgisayar programlama pozisyonlar için stajyerleri de işe alıyor. Okullarda uygulamalı mühendislik dersleri gerçekleştiren şirket bu konuda oldukça deneyimli. Bu deneyimlerden etkileşimli öğrenme için mühendisliği ve bilgisayar becerileri kazanmaları için en iyi yolun bu olduğunu keşfettiler. Fiziksel dünya deneyleri ile tablet etkileşim birleştiren komple bir sistem geliştirmek istediler ve sonuç olarak XPlorerBoard Student ortaya çıktı.

Hem çocuklar ve hem de yetişkinler tarafından zevkle bir yaşam boyu öğrenme sağlamak için elektronik kiti olarak XPlorerBoard Student tasarlandı. Programların çeşitliliği üzerinde deneyler yüzlerce saat sürdü.

XPlorerBoard Öğrenci okul programları, evde eğitim sonrası fen ve mühendislik sınıfları için ders olarak kullanılabilir.

XPlorerBoard Student
XPlorerBoard Student

Kaynak: Kickstarter

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz