Akıllı telefon ve tabletlerden canlı yayın yapma imkanı sunan Periscope uygulaması yeni güncellemesiyle artık Türkçe dil desteği de sunuyor.

Periscope 29 farklı dilde kullanılabiliyor.
Twitter tarafından satın alınmasıyla büyük ün kazanan canlı yayın uygulaması Periscope, yeni güncellemesiyle beraber artık Türkçe olarak da kullanılabilecek. Şu an için iOS platformu için dağıtılan güncellemeyle beraber 4 farklı yeni özellik ön plana çıkıyor. Bu değişikliklerin başında da yeni Türkçe dil desteği yer almakta. Mevcut 29 farklı dil desteği içerisinde Türkçe’nin de yer alması, uygulamanın ülkemizdeki popülerliğinin de bir göstergesi.

Diğer önemli gelişmeler arasunda “Global” yani küresel başlığı yer alıyor. Bu yeni özellik sayesinde interaktif bir dünya haritası üzerinden yapılan canlı yayınları izleyip yeni şeyler görmek mümkün olurken, yapılan yayınları tekrar izlemek için yayın kayıtlarını sisteme yükleme ihtiyacı da ortadan kalkıyor. Twitter’dan izlediğiniz tekrar veya canlı yayınların direk linkini paylaşma imkanı da sunan yeni güncellemeyle beraber Periscope’un popülerliğini daha da ileriye taşıyacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz