Orijinal Amazon Kindle Fire Android 5.0 Alacak

Amazon orijinal Amazon Kindle Fire bugünün standartlarına göre eski tarihli görünüyor. 2011 yılında ilk tabletini sunan Amazon sadece 512 MB RAM, 8 GB depolama, 4430 çift çekirdekli işlemciler TI OMAP ve 7 inçlik 1024 x 600 piksel ekran ile sunuldu. Ama yine de şaşırtıcı yetenekli bir tablet ortaya çıkardı.

Amazon hala zaman zaman Kindle Fire için firmware güncellemeleri yayımlıyor. Ancak şirket ilk tablet Fire OS 4’ü son özellikler ile donatamamıştır.

Öte yandan Bağımsız geliştiriciler, yıllardır Kindle Fire için özel ROM’lar oluşturmak için çalışıyor ve şimdi bile tablet Android 5.0 Lollipop çalışacak.

Yükleme Android 5.0 ile gerçekleşecek. Bir Kindle Fire firmware sürümü 6.3.3 çalıştıran varsa, tablet köklenme ve özel ROM’lar, bootloaders ve kurtarma için sd_shadow talimatlarını kontrol etmek zorunda kalabilirsiniz.

Amazon’un firmware’i değiştirilmesi ve bölümleme şemasını değiştirmesi için hashCode Proje OtterX talimatlarını kullanmak isteyebilirsiniz. Bir sonraki adım, OtterX gerektirir ve zaten özel bir ROM yaparken bile bunu yapmak gerekir.

Son olarak, Android 5.0 Lollipop dayalı CyanogenMod 12 hashCode yapı kurmak için hazırlık yapmanız gerekir.

Gelecekte Android 5.0 dayalı daha fazla özel ROM’lar görebilirsiniz, ancak Karma kodu yıllardır Kindle Fire geliştirme üzerinde çalışıyor ve ne yaptığını bilenler de bulunuyor. Bu Aralık itibariyle, alfa sürümü CyanogenMod 12 2014 inşasında birkaç hata olabilir.

Örneğin, pil drenaj tür yüksek olabilir, bazı şeffaflık efektleri Kindle Fire RAM az miktarda devre dışı bırakılabilir ve Google Filmleri oynatmayı çalıştırmayabilir.  Ama ses, WiFi ve donanım hızlandırmalı ses ve video çalışması için güncelleme Lolipop ile uygun olacaktır.

Orijinal Amazon Kindle Fire Android 5.0 Alacak
Orijinal Amazon Kindle Fire Android 5.0 Alacak

Kaynak: Computerworld

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz