Oppo N3 Lisansını Almış Durumda

Oppo bir motorlu dönen kamera özellikleri ile Oppo N3’ü ilan etmesinden bu yana bir kaç ay oldu. Cihaz 649 $ fiyat etiketi özellikleri ile satılacak ama lansman tarihi hakkında hiçbir bilgi verilmedi.

Ancak yakında raflarda yerini alması bekleniyor. Çünkü son zamanlarda Oppo N3 cihazının yaklaşan açılışını ima eden bir ağ lisansı Çin’de aldı.

Bu lisansla Çin’de satışa hazır demektir. TENAA sitesinde önümüzdeki birkaç hafta içinde şirketin cihazı görülecek ve Çinliler oradan sipariş verebilecek.

Cihaz 1920 x 1080 piksel çözünürlükte 5,5 inç ekran ile geliyor ve 2.5GHz hızında dört çekirdekli bir Qualcomm Snapdragon 801 işlemci ile güçlendirilmiş. 2 GB RAM’i var ve dahili depolama 32 GB ve 128 GB kadar destekleyen microSD kart yuvası ile birleştiğinde genişletilebilir depolama sunuyor.

Diğer özellikler ise fotoğraf ve videolar için bir motorlu döner 16 MP kamera, 3.000 mAh pil, Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, Bluetooth 4.0 dahil ve Android kutudan işletim sistemi olarak Kitkat 4.4.4 çalışmasıdır.

Cihaz gün ışığını görmek için bekleniyor satış resmen mevcut olduğunda en kısa sürede biz size bilgi vereceğiz.

 

Oppo N3 Lisansını Almış Durumda
Oppo N3 Lisansını Almış Durumda

Kaynak: GizChina

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz