Değişik bir tasarıma sahip olan Oppo N3 bilinen markaların aksi yönde hareket ederek aluminyum-lityum alaşımlarını ilk kez telefon kasasında kullandı. Aluminyum-lityum kasaya sahip olan telefon bu özelliğiyle bükülmeye ya da kırılmaya daha dayanıklı hale getirildi. Bir Çin markası olan Oppo piyasadaki telefonların aksine çok ilginç tasarımlı telefonlarla akıllı telefon piyasasına girmeye hazırlanıyor. Oppo N3’ün en çok dikkat çeken özelliklerinden birisi de metal gövdeli ve döner başlıklı kamerası. Selfilere göre ayarlanmış olan bu kamera sistemi Oppo N3 de en beğenilen özelliklerden birisi. Bu kamera sistemi çift led flaş ile de fotoğrafların karanlık alanlarda bile çok daha rahat ve güzel çekilmesini sağlamaktadır.

Kasada büyük değişim

Oppo firması kasa da büyük bir değişime gitmeyi tercih etti. Uçak yapımlarında kullanılan aluminyum ve lityum alaşımı ile telefon kasasını daha sağlam, kırılmaya karşı dayanıklı bir hale getirdiler. Bu alaşım aluminyuma göre daha sert ve dayanıklı olduğu için firma tarafından tercih edildi. Ve bu alaşım sayesinde telefonda bükülme ya da eğilme gibi sıkıntılar yaşanmayacak.

Hoparlörlere bakıldığında telefonun arka yerine üst kısmında bulunan kameranın yan kısımlarında bulunmaktadır. Ve bu sayede daha fazla ses yüksekliğine ulaşılabilmektedir.

Oppo N3’ün diğer bir özelliği ise telefon ısınmalarından korkan veya bu nedenle telefonu almaktan bile vazgeçen kullanıcılar için düşünülmüş en güzel özellik, yeni soğutma sistemi. Bu sistem ile telefonlar da yaşanan ısınma sorunu en aza indirilerek daha büyük sıkıntılar yaşanmasının önüne geçilmek istenmektedir. Ve böylece diğer firmalara göre ısınma sorunu yaşanmadığı için daha çok tercih edileceği düşünülmektedir.

Teknik özellikleri henüz bilinmeyen Oppo serilerinden biri olan N3 en kısa zaman içinde tüm teknik özellikleri ile tanıtıma sunulacak. Ancak Çin markası olan telefonun tasarım yönünden bir çok telefonu geçebileceği düşünülmekte. Singapur da tanıtıma sunulacak olan telefon Oppo N3’ün hakkında basın fotoğrafları dışında henüz başka bir bilgiye ulaşılamamıştır.

29 Ekim’de tanıtılması beklenen telefonun en kısa zaman içinde de satışa sunulması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz