LG G3, 10 milyon adet satış yapan ilk LG Elektronics akıllı telefonu olabilir.

Samsung ve Apple’ın dışında kıllı telefon pazarında tüm firmalar yüzde 5 seviyesinde pazar payına sahip. LG’de yüzde beşlik paya sahip olanlardan ama pazar payını arttırmak için çaba göstermeye devam ediyor. Bu çaba içerisinde en güzel adım ise LG G2 ile atıldı.

Geçen yıl tanıtılan LG G2 sahip olduğu özelliklerle birlikte çok agresif bir fiyat ile tüketicilerin karşısına çıkmıştı. Android bulunan akıllı telefon satışları ve şirketin imajı bu nedenle yükseldi. Bu yıl da LG G2’den sonra gelecek akıllı telefonun bekleyen kişiler artmış oldu.

Birkaç ay önce Mayıs ayında tanıtılan LG G3 5.5 inç 2560 x 1440 Qhd ekrana sahip ve Güney Kore’de çok başarılı bir başlangıç yaptı. Daha sonra da küresel pazarda yerini alan akıllı telefon için Kore’den yayınlanan bir rapora göre LG, yeni telefonu ile ilk defa 10 milyon adetlik satış barajını aşacak. Bu başarıyı LG’ye son dönemlerdeki en kaliteli telefonlardan olan G3 sağlayacak.

Cihaz ayrıca 2.5 GHz hızında 4 çekirdekli Snapdragon 801 işlemciye ve Adreno 330 grafik işlemciye sahip. 16 ve 32 GB hafıza seçeneği de bulunuyor.  3000 mAh bataryası ve çift flashlı 13 MP kamerası ile gerçekten değeri hak eden bir akıllı telefon.

LG G3
LG G3

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz