Lenovo, emlak sektörüne özel avantajlar ile ThinkPad Tablet 8’i satışa sundu. Detayları yazımızda bulabilirsiniz.

Dünyadaki en prestijli profesyonel bilgisayar markaları arasında olan ThinkPad,yeni Windows 8.1 işletim sistemine sahip olan tableti ThinkPad Tablet 8 ülkemizde satışa sunulacak.

Yeni tablet emlakçıları ve emlak ofislerini hedef almış durumda ve içerisinde emlak yazılımlarının bulunması da tableti cazip hale getiriyor.

Türkiye’de tanıtımı yapılan ürün 8 inç full HD ekrana sahip, 2 MP ön kameraya ve 8 MP arka kameraya sahip olan cihaz HD görüntü ve yüksek video kalitesini kullanıcılarına sunuyor.

ThinkPad Tablet 8 dördüncü nesil Intel Atom işlemcili ve 3G özelliği sayesinde her an her yerde internete bağlanabilmenizi sağlıyor. Gün içinde yeterli kullanım imkanını ise 8 saatlik pil gücü ile sağlamayı amaçlıyor. Ayrıca ThinkPad ülkemizde hizmet veren yaklaşık 150 bin emlak ofisinin iş hayatını daha da kolaylaştıracak bir emlak uygulaması entegresi ile satışa sunulacak.

Ülkemizde emlak satışı yoğun bir şekilde gerçekleşmektedir. Geçen yıl 1,5 milyon olduğu düşünülünce teknolojiden yararlanıp işleri daha pratiğe dökmek gerekli olmaktadır.

Cihaz Turkcell’in üstün network şebekesi ve 3G hız avantajları ile satış ağının içerisinde bulunacak. Re- Os emlak uygulaması paketi ile birlikte cihaz 24 ay taksit imkanı ile Turkcell mağazalarından alınabilecek. Cihazı 6 Eylül’den itibaren 77 TL taksitle satın alabilirsiniz.

THİNKPAD TABLET 8
THİNKPAD TABLET 8

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz