Öldükten Sonra Facebook Hesabınızı Kapatabileceksiniz!

Yeni Facebook Legacy İletişim özellikleri dijital için bir legacy contact belirleme sağlayarak, size ölümünden sonra Facebook hesabınızı yönetme seçimi sunar.

Yeni Facebook legacy contact ölümünüzden sonra seçtiğiniz kişinin sosyal ağ hesabınıza belirli alanlara girmesine olanak sağlar ve bunun için uygulamayı etkinleştirmeniz gerekir. Yeni özellik bir kişinin ölümünden sonra o hesaba erişmek için izin vermez. Facebook değişim ve otomatik zaman olarak öldüğünü öğrendiği üyelerinin hesabını boşaltır.

Facebook sadece iletişim bilgilerini değiştirmez. Bazı şeyler ile merhumun Facebook hesabına giriş yapmayı farklılaştırır. – Bu düşünce bir sürü deneyimden sonra ortaya çıktı ve sonuçta buna karşı karar verildi dedi Facebook sözcüsü Jodi Seth. Sorumlulukları kederli şekilde açıklayan Seth ekstra duygusal yük eklenebileceğinden korktuğunu da söyledi.

 

Öldükten Sonra Facebook Hesabınızı Kapatabileceksiniz!
Öldükten Sonra Facebook Hesabınızı Kapatabileceksiniz!

Ölüm özelliği kesinlikle Facebook sosyal paylaşım ağı servisinde memnuniyetle karşılanmayacak. Farklı ülkelerde önümüzdeki aylarda aynı özellikler sunulacak.  Bugünden itibaren ABD’de üyelerine yayılma sağlanacak ve henüz yapılan açıklamaya rağmen Facebook henüz herhangi bir güncelleme tarihi veya zaman diliminden bahsetmedi.

Kaynak: wsj

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz