Nvidia Shield’e Android 5.0.1 Güncellemesi

Nvidia’nın oyun tableti Shield nihayet Android 5.0.1 güncellemesini aldı. Yinede güncellemeyi en erken cihazlardan biri oldu. Nexus modellerinin ardından yayınlanan güncelleme çeşitli yenilikleri beraberinde getirdi.

Google tarafından en son duyurulan Android 5.1’in çalışmaları devam ediyor. Telefonlar ve tabletler için önceki sürümü Android 5.0.1 güncellemelerine başlandı.

Daha önce ve Motorola Moto modelleri ile Google’ın Nexus modellerine gelen Android 5.0.1 Lollipop kısa süre sonra Nvidia Shield oyun tableti için duyuruldu.

Android 5.0 Lollipop için Nvidia Shield tablete 2.0 sürüm güncellemesi gelmişti ama duyurulan güncelleme de 2.1 sürüm numarasına sahipti.

Önemli yenilikler olan Nexus ya da Motorola cihazlar ile kıyaslanırsa daha fazla iyileştirme ve yenilik içeren güncelleme de OpenGL 4.5 desteği var ve bu destek oyunlara daha iyi performans sunuyor.

Nvidia Shield tablete gelen güncelleme esasında kamerasına yeni filtreler ekledi. Shield güç kontrol menüsü, arayüz performans iyileştirmeleri sağladı ve çeşitli yerelleştirmeler  ile küçük iyileştirmeler de içerdi.

Nvidia Shield tablet güçlü Nvidia Tegra K1 işlemci ve oyun performansıyla oldukça dikkat çeken bir ürün.

En zorlu olan Android oyunlarını bile sorunsuz oynatan Nvidia Shield tablet 8 inç boyutunda 1200p Full HD ekrana sahip. 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama ile 5 megapiksel ön ve arka kameralar tablette yer alıyor.

 

Nvidia Shield’e Android 5.0.1 Güncellemesi
Nvidia Shield’e Android 5.0.1 Güncellemesi

Kaynak: Punto Cellulare

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz