NuDown Ceketler Havayı Kullanarak Sıcak Tutar

Bu kış havalar için ceketlere sıra gelince, onlar ne kadar kalın olsa da dünyada nerede yaşadığınıza bağlı olarak tarzları değişir. Soğuk bir bölgede yaşıyorsanız, sizi sıcak tutmak için kalın bir ceket gerekir. Genellikle o kalın ceketler PrimaLoft denilen şey ile doldurulur. İçlerinde ne olursa olsun, ağır yapıları nedeniyle onlarla yürümek zordur.

Nutech adında bir şirket çok ince, yalıtım için havayı kullanan başka bir yapı kullanarak sıcak tutmak için NuDown denilen yeni bir ceket tanıttı. Görüntüdeki ceket eski bir model ve yeni sürümüyle yumuşak bir şey giymenizi vaat ediyor.

Ceketler kan basıncı gibi bir şey gibi görünen yapısında ampul kullanarak şişirilmiştir. Şirket ampul her için bir derece vücut ısısını yükseltmek için yeterli izolasyon olduğunu iddia ediyor. Ceket sizi koruyabilir ve en sert kış havalarında sıcak tutar. Sıcaklık 20F altında olduğunda argon kutuda sıcak tutmak için bir adaptör mevcuttur. Bu ceket büyük dezavantajlarla mal edilir. Ceketlerin her biri için 400 veya 600 dolardan satılması gerekir.

 

NuDown Ceketler Havayı Kullanarak Sıcak Tutar
NuDown Ceketler Havayı Kullanarak Sıcak Tutar

Kaynak: Gizmag

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz