Çin’in en önemli Telefon markalarından biri olan ZTE, ürettiği yeni modeli olan Nubia Z9 piyasata sadece 10 dakika dayanabildi, Nubia Z9’nın stokları beklenmeyen talep üzerine 10 dakikada tükendi.

ZTE Nubia Z9, Çin’de geçtiğimiz gün Classic, Elite ve Exclusive olmak üzere üç farklı modelde satışa sunuldu. GizmoChina tarafından verilen rapora göre, Nubia Z9’un tüm modelleri 10 dakikadan kısa bir süre içerisinde tamamen tükendi.
Nubia Z9’un Classic versiyonu 565 dolardan, Elite versiyonu 645 dolardan, Exclusive versiyonu ise 726 dolardan satışa sunulmuştu.
Gücünü Snapdragon 810’dan Alıyor
Android 5.0.2 (Lollipop) ile kullanıcıların beğenisine sunulan telefon gücünü Qualcomm Snapdragon 810’dan alıyor. GPU olarak Adreno 430’un tercih edildiği Nubia Z9’un Classic versiyonunda 3 GB, Elite ve Exclusive versiyonlarında ise 4GB RAM bulunuyor.
5.2 inç boyutunda IPS LCD ekrana sahip olan Nubia Z9’da 16 megapiksellik ana kameraya, 8 megapiksellik ön kamera eşlik ediyor.

nubia-z9-satisa-cikti-stoklari-10-dakikada-bitti_1
2900 mAh’lik lityum iyon pille ortalama bir şarj ömrü sunan Nubia Z9, kullanıcılara siyah, beyaz ve altın renk seçenekleriyle sunuluyor.
Dilerseniz ZTE Nubia Z9’un görsellerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

SDN

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz