Nickelodeon Video Abonelik Hizmeti

Tüketiciler, video servisleri gibi diğer seçenekler lehine geleneksel özellikleri kullanmaya devam ediyor. Ve bu nedenle bazı şirketler ve ağlar bu duruma el atmaya çalışıyor.

HBO, kendi video abonelik hizmeti son zamanlarda planladığını duyurdu ve ardından Sling TV de bir seçenek haline geldi. Şimdi Viacom da video abonelik hizmetlerine başladığını söyledi ve Nickelodeon ile çalışacak.

Haber yatırımcılar ile Viacom CEO’su Philippe Dauman geldi. Dauman Nickelodeon bağımsız abonelik hizmeti önümüzdeki ay açıklanacağını ortaya koydu. Sonra şirket ayrıntıları geri kalanını paylaşımayı tercih etmedi. Nickelodeon hizmeti mobil kullanıcıları hedefliyor olacak. Akıllı telefonlar ve tablet yerine tv kullanarak gösterileri izlemek isteyen herkesi de içine alacak. Bu bağımsız hizmet Nickelodeon etiketi taşımayabilir ama yine de çocuk ve ebeveynleri hedef alacaktır. Bu şirket için bir hit görevi görecek.

 

Nickelodeon Video Abonelik Hizmeti Sunacak
Nickelodeon Video Abonelik Hizmeti Sunacak

Ebeveynler çocukların gösterilerini genellikle ortak online hizmetlerinden sağlar. Çünkü zevk gerektiğini için Netflix, Hulu ve diğerleri çocuklar için içeriğini artırmak için çalışıyor olsa da çocuk gösterileri adanmış bağımsız video abonelik hizmeti bu boşluğu dolduracaktır. Yani bu iyi bir hareket gibi görünüyor.

Kaynak: SlashGear

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz