Motorola Yeni Renk Seçeneklerinde Altın Dahil Olan Moto 360’ı Gösterdi

Motorola’nın Moto 360’ı stokları tükendikten sonra bir kez daha satışa çıktı. Akıllı saatin iki renk seçeneği şu anda kullanılabilir. Bu renkler ise siyah ve beyaz olarak görülüyor.

Ancak, şirketin yakın gelecekte yeni renk seçenekleri ekleyeceği görünüyor. Akıllı saat için aslında altın rengi bir seçenek de gelebilir.  Ancak şuan itibariyle konu hakkında Motorola’dan hiç bir onay yok.

Son zamanlarda, şirket promosyon malzemesi gönderdi. Akıllı saatlerin bir dizi yeni yüzünü de gösterdi.

Yukarıdaki resme yakından göz atın ve iki siyah saat, beyaz iki ve bir adet altın rengi saat. İlk satırda ortadakinde bir olduğunu fark olduğunu göreceksiniz. Daha şaşırtıcı olan şirkete altın renkli olan sorulduğunda şirketin biz her zaman yeni malzemeler keşfediyoruz demesidir. Altın olan hakkında bir yorum yapmayacaklarını da söylediler. Moto 360 için gelecekteki kullanımlarında bir stil oluşturduklarını söylediler.

Daha sonra, resim çekildi ve altın saat sayfa düzenini değiştirilmeden çıkarıldı. Daha sonra tekrar yeni bir resim yüklendi. Yeni resimde farklı bir düzen ile görünmesi için çalışıldı.

Bu açıklama Motorola tarafından gelmedikçe resmi bir şey olmayacak. Bu gerçek olabilir ama bu resmin resmi olduğunu bilmek için ve ürünlerin gerçekten var olup olmadığını anlamak için sadece beklememiz gerekebilir. Resimlerden yola çıkarsak elimizde kanıt var ama resmi açıklama olmadan sadece bir sızıntı görevinde.

Kaynak: www.androidpolice.com

Motorola Yeni Renk Seçeneklerinde Altın Dahil Olan Moto 360’ı Gösterdi
Motorola Yeni Renk Seçeneklerinde Altın Dahil Olan Moto 360’ı Gösterdi
Paylaş
Önceki İçerikGalip Amazon Oldu
Sonraki İçerikOtuzuncu Yıla Özel Peugeot GTi
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz