Motorola 4G İle Hindistan’ın Ekonomik Pazarında Tutunacak

Motorola Brezilya ve Hindistan gibi gelişmekte olan pazarlarda başarısından kendi payını aldı. Şimdi Lenovo’nun bir parçası olan şirket, Google Nexus 6 ile ile yeni girişim de dahil olmak üzere iyi cihazını da satışa sundu.

Motorola 4G pazarında agresif olacak gibi görünüyor. Yeni bir rapora göre, Motorola dünyanın en büyük akıllı telefon pazarlarından biri olan Hindistan pazarında, bütçe dostu 4G özellikli cep telefonları satışına başlayacağını bildirdi.

4G geçiş hızlı olacaktır. Gelecek yıl, son kullanıcılar için 4G değer teklifi çok agresif olacak, Rick Osterloh, Motorola Mobility de başkan ve baş işletme görevlisi, Hindistan küresel dönüş için kesinlikle gereklidir. Hindistan ve Brezilya gelecekteki işlerde düşündüğümüz ilk ülkelerden biridir. Çünkü burada pazar inanılmaz bir hızla büyüyor diyerek düşüncelerini aktardı.

Yeni bütçe dostu teklifleri ile Motorola bölgedeki pazar payını artırmayı hedefliyor. Şu anda, Samsung, Apple ve Xiaomi takip sıralama Hindistan’da akıllı telefon pazarına hakim. Sadece bunlar değil, bu üç tür dışında bütçe dostu teklifiyle oldukça sıcak bir karşılama alan Micromax ve Lava gibi bölgedeki birçok yerel akıllı telefon üreticileri de bulunmaktadır. artık Motorola da bu pazarın bir parçası olacak.

 

Motorola 4G İle Hindistan’ın Ekonomik Pazarında Tutunacak
Motorola 4G İle Hindistan’ın Ekonomik Pazarında Tutunacak

Kaynak: Economic Times

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz