Moto E (2. Nesil) Ortaya Çıktı

Geçen yıl, Motorola cep telefonu son derece uygun fiyat etiketi ve kendi segmentinde iyi özellikler sunacak şekilde piyasa sürüldü. Daha sonra büyük olasılıkla daha iyi özelliklere sahip olarak son derece uygun fiyata ikinci nesil Moto E’den bahsedildi.

Motorola hala Moto E halefi üzerinde çalışıyor gibi görünürken, ikinci nesil Moto E’nin bazı görüntüleri ortaya çıktı.  Android 5.0 Lollipop çalışan bir cihaz olarak gösterilen ürün internet üzerinde hızla yayıldı.

Bu Moto G ya da herhangi bir diğer Motorola cihazı değil. Daha yakından göz atacak olursak, son derece uygun fiyatlı olacağı söylenen cihazın arkasındaki herhangi bir kamera flaşı yok. Ayrıca, cihazın ekran boyutu, güven veren Moto G’den biraz daha küçük.

Motorola’nın neler getireceği hakkında detaylar şu anda biraz kıt ama sızdırılan cihazın gerçek olmadığı düşünülüyor. Önümüzdeki haftalarda iddia edilen cihaz hakkında daha fazla ayrıntı geleceğinden eminiz.

 

Moto E (2. Nesil) Ortaya Çıktı
Moto E (2. Nesil) Ortaya Çıktı

Birçok cihaz lansmanı için olduğu gibi Mart ayındaki Mobil Dünya Kongresi’ni bekleyeceğiz. Birçok üst akıllı telefon üreticileri amiral gemisi cihazlarını açıklayacak ve açıklanan cihazlar arasında mutlaka Moto E’de olacak.

Kaynak: Android Police

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz