Minuum Android ve iOS cihazlar için özel klavye uygulaması yayınladı. Klavye sayesinde yazmak ve yazıyı hızlandırmak kullanıcı için çok daha kolay olacak. Yeni geliştirmeler ve yeni özellikler sunan uygulama Android güncelleşmesi ile artık çok daha kullanışlı.

Yeni Minuum Klavye uygulaması güncelleme içindeki özellikleri keşfetmek için Google Play Store’dan indirebilirsiniz. Akıllı otomatik düzeltme ile çok sayıda dilli yazarak, güncellenmiş temalar ve yeni uygulaması üzerinde daha fazla kontrol sahibi olabilirsiniz.

Eğer yazdığınızda boşluk çubuğunu kaçırdıysanız klavye otomatik olarak boşluk ekleyecektir ve akıllı aralık denilen bu özellik düzgün şekilde çalışmaktadır. Yeni Minuum otomatik düzeltme özelliği artık reklamsız olacak ve tüm kelimeyi yazmanıza gerek kalmadan yazacağınızı anlayarak size zaman kazandıracak.  Minuum açıklıyor:

“Minuum’da çoklu ayar düzeni denilen yeni bir seçenek bulacaksınız. Konuştuğunuz dil için mantıklı klavye düzeni seçebilirsiniz. Son olarak, birden fazla kullanıcı talebi üzerine düz siyah ve düz beyaz temalar sisteme kazandırıldı. Bu güncellemenin tüm değişiklikleri hakkında bilgi edinmek için Play Store’dan Minuum’u kontrol edebilirsiniz.”

 

Minuum Klavye İle Hızlı Yaşam
Minuum Klavye İle Hızlı Yaşam

Ayrıntılar ve indirmek için Google Play Store web sitesi üzerinden yeni Android Minuum güncelleme hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Minuum akıllı saatler ve konsollar dahil olmak üzere farklı platform çeşitleri ile de genişliyor.

Kaynak: Minuum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz