Bu iPhone Kılıf ile Volümü Yükseltin

Tydus Concepts tarafından oluşturulan yeni ARK alüminyum iPhone için benzersiz bir üründür. iPhone kullanıcıları ürün sayesinde hoparlörü cebinde taşıyacak.

ARK alüminyum iPhone kılıf suya ve düşmelere karşı olarak akıllı telefonu korumak için tasarlanmıştır ama tasarımı da herhangi bir pil gücünü kullanmadan yüzde 25 oranında ses hacmini artıran bir sistem kurulmuştur.

ARK eşsiz yapısı ile çeşitli renklerde mevcuttur. Apple iPhone 5, 5S ve yeni iPhone 6 ile uyumlu olma yeteneğine sahip ultra hafif bir kılıftır.

ARK iPhone kılıf Kickstarter kalabalık finansman web sitesinde üzerinde bulunmaktadır ve Tydus Concepts 6061 alüminyumdan yapılan ürün için birkaç açıklama yapmıştır.

Herkes iPhone’lar sever diyerek söze giriş yapan geliştirici, kişisel bilgisayar, radyo, tv, mp3’ü yanınızda taşıyorsunuz. Bu ürün sayesinde telefonun pil ömrünü daha fazla harcamasına gerek kalmadan akıllı cep eğlence sistemi gibi büyük ses kalitesine sahip olabilirsiniz. Ark, yüksek sesle net ses çıkaran bir projedir. Sesi artırmak için yapılan dünyanın ilk Alüminyum Ses Geliştirme iPhone Kılıfıdır.

 

Bu iPhone Kılıf ile Volümü Yükseltin
Bu iPhone Kılıf ile Volümü Yükseltin

Pil yüzdesini kullanmadan darbelere ve günlük yaşamdaki çentiklerden onu koruyabilirsiniz. Arkadaşlarınızla komik bir YouTube video izlemek ya da bir parti yapmak için gerekli olan tek şey yanınızda Ark’nin olmasıdır.

Kaynak: Kickstarter

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz