MineCraft PlayStation 4’e Yakında Geliyor

MineCraft’ın 50 milyondan fazla oyuncusu olduğu biliniyor. MineCraft PlayStation 4 Edition kullanıcılarına Ekim ayında ulaşacak.

PS4 kullanan kişilere sevindirici bir haber niteliği taşıyan konu MineCraft PlayStation 4 Edition’ı isteyen herkes Ekim ayından itibaren sahip olabilecek.

Tüm dünyada milyonlara dayanan oyuncu kitlesiyle herkesi kendine bağlayan MineCraft, PlayStation 4’ün dijital tanıtımlarından sonra perakende olacak disk sürümü de Ekim ayının 3’ü itibari ile piyasada olacak.

MineCraft tutkunu olanlar, en yüksek seviyede MineCraft oyunu için sabırsızlananlar ve bu deneyimi en üst düzeyde yaşamak isteyenler için PS4 Edition, aslında PS3 üzerinde kullanılabilir olanından 36 kat daha büyük bir dünya sunacak.

PS3’ten PS4’e geçiş yapanlar ya da yapmak isteyenler üzülmesin. PS3’te kaydettikleri oyunlarını PS4 Edition’a rahatlıkla aktarabilir. Bu şekilde en güzel tasarımları üzerinde çalışmaya devam edebilirler ya da Nether’deki gibi daha derinlere dalabilirler.

Microsoft’un MineCraft’ı satın alması üzerinde sadece birkaç hafta geçti ve MineCraft yakında oyun severlerle olacak. Oyundaki eşsiz deneyime sahip olmak için 3 Ekim tarihinde 1. gün yaması kullanıcılara sunulacak. Xbox’a özel olarak çıkacağı düşünülen ancak 2.5 milyarlık bir yatırımın sadece Xbox’a ait olmasının biraz bonkör bir davranış olduğunu düşünen kullanıcılar, PS4’e gelecek olan versiyon için oldukça mutlu oldular. Cross- Buy özelliğinin ise PS3 Edition veya PS Vita Edition’a gelip geleceği hala kesin değil.

Kaynak: www.cnnturk.com

MineCraft PlayStation 4’e Yakında Geliyor
MineCraft PlayStation 4’e Yakında Geliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz