Microsoft OneDrive Güncelleme Yenilikleri

Microsoft OneDrive yeni sürümü ile artık fotoğraflarınızı yönetmek çok daha kolay.  Yeni güncelleme gelişmiş fotoğraf özellikleri ve bir dizi yenilik getiriyor.

Yeni özelliklerden bazıları otomatik cihazlardan fotoğraf aktarma, kategoriler ve albümlerdeki temayı düzenlemedir. Güncelleme tanıtımı sırasındaki içeriği aşağıda bulabilirsiniz.

OneDrive tüm dosyaları için bir yer ayırmanıza olanak sağlar.  OneDrive de, fotoğraflarınızın en iyi şekilde yer olmasını sağlayabilirsiniz. Oluşturmak istediğiniz dosyaların en önemli ve özel türlerinden bazılarına göz atabilirsiniz.

Hayatınızı belgelemek ve arkadaşlarınızla veya ailenizle değerli anılarınızı paylaşmanıza Onedrive yardımcı olur.

Milyonlarca insan fotoğraflarını yedeklemek ve kaydetmek için OneDrive’a güveniyor. Bugüne kadar fotoğraf saklamak için en ideal koşulları yaratan sisteme güvenmemek için bir neden yok. Gerçekten kullanıcılara fotoğraf deneyimi için mükemmel bir yol teklif ediliyor.

Güncelleme konuşması bu şekilde özetlenebilir. OneDrive fotoğraflarınızı almak için yeni yollar buldu ve burada her şey daha güzel olacak.  Aradığınız resmi bulmak hızlı olacak ve daha da önemlisi, paylaşmak çok daha kolay olacak.

 

Microsoft OneDrive Güncelleme Yenilikleri
Microsoft OneDrive Güncelleme Yenilikleri

Microsoft’un OneDrive güncelleştirilmiş sürümü tüm yeni özellikler hakkında daha fazla bilgiyi kendi web sitesinde bulabilirsiniz.

 

Kaynak:  OneDrive

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz