HTC One M9 Ve M9 Plus Yan Yana Görüntülendi

Yeni HTC One M9 ve ayrıca HTC One M9 Plus’ın bazı fotoğraflarını gördük ama şimdi iki cihazı yan yana gösteren başka bir fotoğrafa ulaştık. Her iki cihazın olduğu resim gayet iyi görünüyor.

İki cihazın önceki fotoğraflarını tam olarak görsek de Evan Blass’ın çevrimiçi yayınlanmış olduğu resimler diğer görüntülere benzemiyor.

M9 ve One M9 Plus için sızan özellikleri hatırlatmak gerekirse, 3 GB RAM, okta çekirdekli 64-bit Qualcomm Snapdragon 810 işlemci ile gelecek.

HTC One M9 Plus 5.5 inçlik ekrana sahip olacak ve 5 inç ekran ile de One M9 gelecek. Her iki ekran 2560 x 144 piksel Quad HD çözünürlüğe sahip olacak.

HTC One M9’da selfieler için 13 megapiksel öne bakan kamera yer alacak. Arka yüzünde 20 megapiksel kamera ve sensör olduğu söylenen cihazların ikisinde de aynı kamera özellikleri olacak. Her iki cihaz Android 5.0 Lollipop ile gelecek.

İki cihaz arasındaki tek fark M9 Plus’ta parmak izi sensörü özelliği olmasıdır.

 

HTC One M9 Ve M9 Plus Yan Yana Görüntülendi
HTC One M9 Ve M9 Plus Yan Yana Görüntülendi

Cihazlar hakkında yeni ayrıntılar geldiğinde güncel olarak sizi haberdar edeceğiz. 2015 Mart Mobil Dünya Kongresi’nde bu yeni HTC One akıllı cihazların tüm özelliklerine erişmiş olacağız.

 

Kaynak: Engadget

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz