Microsoft Acompli E-Mail Şirketini Aldı

Geçen hafta Microsoft, yanlışlıkla, Microsoft kurumsal başkan yardımcısı Rajesh Jha tarafından yazılmış bir blog yazısı yoluyla e-posta ile başlangıç şirketi Acompli kazanmak için planlarını sızdırdı.

Bu hafta Microsoft resmen açıklanmayan bir toplam için e-posta başlangıç edinme alacağını ortaya sızan haberler  ile koymuş ve onaylamıştır. Acompli Android bu yılın başlarında kullanıcıları ve yorumlara tarafından olumlu kabul edilen iOS uygulamaları için tasarlanmıştır.

Android ve iOS e-posta uygulamaları Acompli paketi nedeniyle Microsoft’un Exchange sunucuları için geliştirilmiş destek Microsoft’un dikkatini çekti.

Acompli Microsoft tarafından satın alındığını duyurmak için inanılmaz heyecanlı olan Acompli Javier Soltero ekibinin ve ürünlerinin cep dönem için verimliliğini Microsoft’un iddialı çaba parçası haline geleceğine inandığını açıkladı.

18 ay önce bir ekip ile mobil e-posta yapabiliriz fikri etrafında ürün tasarlanmaya başlandı. Bugün bu yolculuk dünya çapında mobil kullanıcıların yüz milyonlarca Acompli vizyonunu almaya yardımcı olacak teknoloji, yetenek ve pazar ulaşamayacağı bir büyük organizasyonun bir parçası olarak devam etmektedir.

Son 18 ay içinde oldu. Küçük bir ekip sessizce temelde yeni bir mobil e-posta deneyimi oluştururken güvenilir bir e-posta hizmeti sunma dengeyi hokkabazlık, Heavybit kadar sokulmuş gibi başladı. Kullanıcıların inanılmaz desteği ve sabrı ile kullanılabilir bir e-posta uygulaması oluşturuldu. Kısa bir süre sonra Acompli ve herkes heyecan ile bunu insanlara göstermek için bekliyor.

 

Microsoft Acompli E-Mail Şirketini Aldı
Microsoft Acompli E-Mail Şirketini Aldı

Kaynak: Engadget

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz