Memo Kutusu Akıllı Hatırlatma İçin Hazır

Ailenizde herhangi biri ilaç kullanıyorsa ya da siz bazen ilaç almayı unutuyorsanız Memo Box adında yeni bir hap kutusu size hatırlamada yardımcı olabilir.

Memo Kutusu Internet bağlantılı cep büyüklüğünde konteynerdır ve bir hap almanız gerektiğinde o hapları almak için hatırlatma yapar.  Memo Kutu projesi üretim kavram sıçrama yapmak için rehin olarak 30.000 Euro yükseltmek isteyen Kickstarter kalabalık finansman web sitesinde üzerinde şu anda bulunuyor.

Sensör ile hapları alıp almadığınızı belirleyebilirsiniz. Örneğin bir ağırlık sensörü gibi gelişmiş sensörler yüklemidir. Bu mantığa sahip Memo Box doğru tahminler yapma ve maliyet etkinliğine dayanmaktadır.

İlaç kutusu açmadan hapları almış olma ihtimali yoktur. Akıl ve alışkanlıkları ile geribildirimleri öğrenmek için yeteneği olan Memo Kutu kullanıcı kazara kutuyu açma olasılığı olup olmadığını öğrenmek için olanak sağlar ya da aslında kendi ilaçlarını almasını sağlar. Prediktif doğruluk marjinal iyileştirmeler için gücü aç ve kullan.

Merkezi sinir sistemi gibi çok Memo Box sistemi, bir beyni (cloud computing sunucuları) (içeriğini kullanıcının erişimini izler donanımı), sensörler ve sinir lifinden oluşur (kablolu ve kablosuz teknoloji olan sorunsuz donanım, uygulama ve sunucu arasında bilgi eşitler.

Memo Kutusu Akıllı Hatırlatma İçin Hazır
Memo Kutusu Akıllı Hatırlatma İçin Hazır

Kaynak: Kickstarter

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz