Kırmızı BlackBerry Passport Ön sipariş İçin Hazır

Son zamanlarda beyaz BlackBerry Passport ön sipariş için kullanılabilir olduğunu duyurmuştuk ve şimdi de ABD’de cihazın yeni kırmızı sürümünü ön sipariş edebilir.

Her iki cihaz 28 Kasımda yani bugün ABD’de satışa sunulacak. Cihaz Eylül ayında başlatılacak ve cihazın siyah versiyonu da bunlara katılacak.

Eylül ayında başlatıldığın bu yana BlackBerry Pasaport pozitif yorumlar aldı. Kırmızı ve beyaz BlackBerry Passport renklerin tanıtımı mobil profesyonellerin kişilikleri karşılamak, farklı stilleri sunmak, dikdörtgen ve tüm dokunmatik cihazları bu şekil ile kırmaya geliyor.

Bu cihazın özelliklerine gelince yeni renk seçeneklerinden değişik bir şey göze çarpmıyor. 1440 piksel 1440 çözünürlüğe sahip olan 4.5-inç ekran ile geliyor. 801 SoC 2,26 GHz hızında çalışan dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon tarafından desteklenmektedir. 32GB dahili hafızası 128 GB’a kadar bir microSD kart yuvası ile eşleştiriliyor. 3GB RAM ile geliyor.

Cihazda fotoğraf çekmek ve videolar hazırlamak 2MP ön kamera ve 13MP arka kamera özellikleri ile geliyor. Büyük 3,450 mAh pil ile etkileyici destek sağlıyor ve önceden yüklenmiş Blackberry OS 10.3 ile çalışıyor.

Kırmızı BlackBerry Passport Ön sipariş İçin Hazır
Kırmızı BlackBerry Passport Ön sipariş İçin Hazır

Kaynak: The Next Web

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz