Meizu Yeni Bir Akıllı Telefon Sunacak

Çin Üretici Meizu son zamanlarda 8 Aralık Pazartesi tarihinde yeni bir akıllı telefon başlatacağını açıkladı.

Akıllı telefon hakkında hiçbir açıklama yapılmadı ama şirketin Başkan Yardımcısı Li Nan Çin portal Zol bir röportaj sırasında gençlere yönelik bir kalitede akıllı telefon olarak cihazdan bahsetti

Cihaz ilgili ayrıntılardan ciddi bir delil elimize geçmedi. Ancak GFXBench üzerinde ürün fark edildi ve bu ürünün Meizu K52 olabilme ihtimal var. İddia edilen cihaz 1920 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip 4.6 inç ekran ile tasarlanmış ve Android kutusunda işletim sistemi olarak Kitkat 4.4.4 çalışıyor.

İddia edilen cihaz 2GB RAM ve dahili depolama 12 GB ile eşleştirilmiş 1.7GHz hızında MediaTek MT6752 yonga seti tarafından desteklenmektedir. Söylentiler de resmen başlatacak zaman 1000 yuan fiyat etiketi taşıyacak olduğundan bahsediyor.

Amiral gemisi cihazların mini sürümleri hakkındaki bilgilere gelince, Nan onlara gerek olmadığını MX Mini modelleri başlatmak için herhangi bir plan yapmadıklarından bahsetti. O daha Meizu MX4 ve MX4 Pro temelde bile büyük olarak ve herkesin ihtiyaçlarına uygun şekilde tasarlandı.

Meizu bugün yani 8 Aralık itibari ile cihazını duyuracak. Ayrıntılı bilgiler sizler güncel olarak paylaşılacaktır.

 

Meizu Yeni Bir Akıllı Telefon Sunacak
Meizu Yeni Bir Akıllı Telefon Sunacak

Kaynak: GSMArena

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz