Meizu M1 Note Mini Açıklandı

Dün yeni Meizu M1 Note Mini akıllı telefonun bazı testlerde göründüğünün haberini yapmıştık ve şimdi cihaz resmen ilan edildi.

Mini 1280 x 768 piksel çözünürlüğe sahip 5 inç HD ekran ile geliyor ve Meizu M1 Note cihazıdört çekirdekli MT6732 64-bit işlemci tarafından desteklenmektedir.

Meizu M1 Note Mini’nin diğer özelliklerine bakılırsa RAM 1 GB ve dahil depolama 8 GB olarak yer alıyor. Ayrıca dahili depolama dışında daha fazla alana ihtiyacı olanlar için microSD kart yuvası ile ek olarak 128 GB’a kadar genişletilebilir hafıza sunuyor.

Meizu M1 Note Mini akıllı telefonunun arka tarafında LED flaş özelliği ile 13 megapiksel kamera var ve cihazın ön tarafında görüntülü sohbet ve selfieler için 5 megapiksel kamera yer alıyor.

 

Meizu M1 Note Mini Açıklandı
Meizu M1 Note Mini Açıklandı

Cihazda 4G LTE, WiFi, GPS bulunuyor ve cihaz 2160 mAh batarya ile geliyor. Akıllı telefon cari kurdan yaklaşık 112 $ satışta ve Çin’de 699 Yuan için perakende olacak. Sayışlarına ise 5 Şubat tarihinde başlanacak. Altı rengi bulunan cihaz maviden yeşile kadar birçok canlı renk sunacağı gibi beyaz ve siyah gibi klasik renkler de barındıracak.

Kaynak: Gizmochina

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz