Lumia 630 Büyümeye Devam Ediyor

AdDuplex, Windows Phone genel performans ve cihazlardan daha popüler olanın gösterildiği  aylık raporunu yayınladı.

Pazar payı oranına göre en son Ocak raporunda Lumia 630 ve Lumia 520 gibi giriş seviyesi Windows Phone telefonlar üst seviyede yer alıyor.

En ilginci de cihazlar hızla yükselmeye devam ediyor.  8.6 oranı ile dünya çapında Windows Phone pazar payında ikinci nokta üzerinde şimdi Lumia 630 var.  Eski güzel Lumia 520 23,8 oranında pazar payı ile liderliğini devam ettirdiği çizelgelerden anlaşılıyor. Son birkaç ay içinde başlatılan diğer yeni giriş seviyesi cihazlar arasında, Lumia 530 ve LTE özellikli Lumia 635 de ilk on arasında yer alıyor.

Bilinen kadarıyla üreticileri ile ilgili olarak, hiçbir büyük sürpriz yok. Bu yüzde 90 payı üzerinden Nokia (Microsoft şimdi bir parçası) burada var. Takdir edilir ki Microsoft, var olan cihazların son Windows Phone 8.1 işletim sistemini yayıyor. Şu anda, Windows Phone 8.1 62.6 oranında cihazlarda mevcut.

Lumia 630 Büyümeye Devam Ediyor
Lumia 630 Büyümeye Devam Ediyor

Geçtiğimiz aydan bu yana yaklaşık yüzde 4,7 oranında bir artış üzerinde çalışıyor. Şirketin cihazları hala yüzde 13.2 ile Windows Phone 7 ve 24,2 oranında Windows Phone 8 ile çalışıyor.

Kaynak: AdDuplex

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz