Mario hepimizin çocukluğunda oynamış ve bitirmeye inat etmiş olduğumuz bir oyundur. Hala da vakit buldukça, sıkılmadan oynanabilinmektedir. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte her şey değişirken Mario’da buna sessiz kalmadı ve yaşadığı yeraltından çıkarak günümüz dünyasında son model fantastik arabalar kullanmaya başladı.

Özellikle evde çoklu oyuncularla oynanan oyunların en sevileni olan Mario Kart’ın yeni oyununda dünyanın araba devi Mercedes’in arabalarını görmeye kendinizi hazırlayın. Oyunun sekizinci sürümü olan Mario Kart 8’de Alman dehasının ve mühendisliğinin en bilinen ve kaliteli eserlerinden olan Mercedes Benz model arabalar bulunacak.

Wii U, oyun konsolu için geliştirilen oyunda Nintendo firması ile Mercedes Benz’in yapmış olduğu anlaşma kapsamında oyunda oyun severlerin kullanabileceği üç farklı model olacak. Oyunda ilerledikçe bu arabaları kullanabilmek için kilitlerini açabileceksiniz.

Oyuna eklenecek modeller ise Mercedes firmasının şu modellerinden esinlenilmiş. 1934 yılında üretimi yapılmış olan ve Formula denince Mercedes’in modelleri arasından akla ilk gelen W25 Silver Arrow. 1957 yılında üretimi yapılmış olan ve klasik spor araba modeli tanımı ile birebir özdeşleşen 300 SL Roadster. Ve bu yıl üretimi yapılmış ve bir teknoloji harikası olan GLA SUV.

Satın aldığınız oyunun içerisinde bu araçlar bulunmayacak, bu araçları oyununuzda kullanabilmeniz için Mercedes DLC paketini internetten indirmeniz gerekecektir. Ağustos ayı sonunda piyasaya sürülmüş olan bu ek paketi indirdiğiniz andan itibaren Eylül ayı içerisinde düzenlenecek olan Mercedes Cup online turnuvasına da katılabiliyor olacaksınız.

Oyun tutkunları arasında Mario Kart 8 oyununu bilmeyen yoktur kuşkusuz.  Bu oyun yarış sever araba tutkunları için adeta bir adrenalin merkezi.  Toplamda 32 pist bulunan yarış alanlarında farklı modellerde arabalarla aksiyon dolu bir yarış zevkini zirvede yaşayabiliyorsunuz. Peki şimdi sıkı durun adrenalininizi daha çok artıracak bir haberimiz var.

Yakın zamanda Mario Kart 8 ‘de Mercedes araçlar göreceksiniz. Oyun severlerin çok hoşuna gideceği açıkça görülen bu habere göre pistlerde artık mercedes araçlarda yer alacak ve Mario Kart 8 tutkunları yarışlarını Mercedes araçlarla da yapabilecek. Mercedes araçlarında içinde olduğu indirilebilir yeni Mario Kart 8 de Mercedes araçların ayrıca üç farklı modeli yer alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz