Çıktığı günden bu yana milyonlar satan ve Apple’ın üretmiş olduğu tabletler arasında en çok satılan ürün olan iPad Air’ın bu kadar çok tutulmasının ve satılmasının da sebepleri var. Sizlerle bu sebeplerden bazılarına bu yazımızsa değineceğiz. iPad Air Apple’ın üretmiş olduğu en teknolojik cihazdır ve beşinci nesil olarak bilinmektedir.

Eğer mükemmelliği en yakın bir tablet hangisi denirse, herkesin hemfikir olacağı tek ürün iPad Air olacaktır. Yıllardır tablet üreten Apple firması tüm bilgi ve birikimini bu tablet üzerinde kullanmıştır, sonucunda da her teknoloji sitesinde en iyi tablet ödülünü alabilecek bir ürün üretmiştir.

9,7 inç ekran boyutlarına sahip olan iPad Air, kendi modelinin ilki olan iPad’in ekran boyutlarına hala sadık kalmayı tercih ediyor ancak kullanılan ekranın teknolojisi ilk sürümünden bir hayli ilerlemiş bir donanıma sahiptir.

Retina Display olarak Apple tarafından adlandırılan bir çözünülürlük derecesini kullanıyor, bu ise yüksek çözünürlüklü 2048 x 1536 pikselde çok daha fazla bir donanıma sahiptir ve izleyeceğiniz videoların çok daha kaliteli bir görünüme sahip olmasını sağlamaktadır. 9,7 ekran boyutuna sahip olsa bile 50 inç ekrana sahip olan bir yüksek çözünürlüklü televizyonun sahip olduğu piksek miktarının iki katına sahiptir.

Tüm düz ekranlarda gün ışığı yüzünden kendinizi görme problemine de iPad Air ile tam olarak olmasa da diğer cihazlara oranla çözümler üretilmiştir. %6,5 yansıma sahipti ve renkleri kesin bir şekilde görmenizi sağlamaktadır.

Zarif ve göz alıcı aynı zamanda kalitesi ile göz dolduran dahası özellikleriyle ihtiyaçlarınıza etkin çözüm sunan dünya markası bir tabletinizin olmasını ister misiniz?.  Olsa kim istemez ki diyeceksiniz.  Böyle bir tablet var.

Sözünü ettiğimiz ürün tablet harikası İpad Air.  Çok az yer kaplıyor. Bir tül gibi zarif ve ince yapısına rağmen çok sağlam ve güçlü. Zira gerçekten o bir tablet harikası. Ipad Air size konforu, yüksek teknolojiyi ve gerçek kaliteyi aynı anda sunuyor. Çözünürlüğü 2048 x 1536 ölçülerine yükseltildi.

Pixel boyutu artık 3. 1 milyon. Yani yazılar, fotoğraflar ve videolar artık eskisinden çok daha net görülebilecek. Yeni teknoloji tablet harikası İpad Air teknoloji mağazalarında kullanıcılarını bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz