Gaziantep Barış Mahallesi’nde geçen nisan ayında kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabancadan çıkan kurşunun göğsüne isabet etmesiyle yaşamını yitiren Pınar Keklik’in babası Mehmet Keklik, dün akşam komşusu Emrah D. ile buluştu

Gaziantep Barış Mahallesi’nde geçen nisan ayında kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabancadan çıkan kurşunun göğsüne isabet etmesiyle yaşamını yitiren Pınar Keklik’in babası Mehmet Keklik, dün akşam komşusu Emrah D. ile buluştu. Mehmet Keklik’in kızının ölümüne yol açmakla suçladığı Emrah D. arasında tartışma çıktı. İkili arasındaki tartışma, Emrah D.’nin bulunduğu yerden ayrılmasıyla sona erdi. Emrah D. ve kardeşi Barış., bugün Mehmet Keklik’in evinin camına taş attı.

KARDEŞLER KAÇTI

Bir süre sonra evlerinin çatısına çıkan kardeşler, çalıştığı halı fabrikasından evine dönen Keklik’e yanlarındaki av tüfeğiyle ateş etmeye başladı. Av tüfeğinden çıkan saçmaların göğsüne isabet etmesiyle yaralanan Keklik, yakınları tarafından bölgedeki özel bir hastaneye götürülürken, Emrah ve Barış D. kardeşler ise kaçtı.

Özel hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Keklik, ameliyata alındı. Olay yerinde çalışma yapan polis, Emrah ve Barış D. kardeşlerin yakalanması için çalışma başlattı.

dha

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz