Lucidream Exo-İskelet iPhone Kılıf Sunuldu

Yeni ve çok benzersiz iPhone kılıf arayan iPhone 6 sahipleri Lucidream eXo-İskelet şeklinde Ramak Radmard ve Lucidream tarafından oluşturulan yeni bir tasarım ilginizi çekebilir.

Lucidream eXo-İskelet iPhone kılıfı prim paslanmaz çelikten imal edilmiştir ve özellikle fonksiyonel özelleştirme sağlayan, entegre aksesuar bağlantısı ile iPhone kılıfı emici bir etki sağlamak üzere tasarlanmıştır.

İşçilik ve mekanik saat hareketlerinin kalitesinden esinlenerek, dinamik hareketli yayların hassasiyeti kılıfta var. EXo şimdi dijitale lüks ve işlevsellik getiriyor.

Tasarım ve ince işçilik üzerine inşa edilen eXo, araştırma ve geliştirmesi neredeyse 3 yıllık bir emeğin sonucudur. Günlük yaşam ile cihazlarınızı entegre bir aksesuar haline getiren zarif yapılı ekosistem olan fikrinden büyüdü. Katlanmak için inşa edilmiştir. Kaliteli hazırlanmış ürünlerin bir ekosistemidir. Bu, bu karmaşık tasarım karşılamak amacıyla, farklı yapılandırmalar, teknolojiler ve üretim teknikleri test edilerek oluşturuldu. 120’den fazla prototip almıştır, tekrarlanan bir süreç olmuştur.

Eğer Lucidream eXo-Skelaton iPhone fikri hoşunuza gittiyse şimdi Kickstarter web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Lucidream Exo-İskelet iPhone Kılıf Sunuldu
Lucidream Exo-İskelet iPhone Kılıf Sunuldu

Kaynak: Kickstarter

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz