Android işletim sistemi kullanarak müşterilerine sunduğu cihazlarından bir hayli memnun olan Motorola, Android dünyasında ki güncellemeleri takip eden ve ilk olarak bu güncellemeleri hemen işleme alarak kullanıcılarına sunan en önemli markalardan birisi oluyor.

En son ise Android 5.0 Lollipop güncellemesi geldi ve Motorola her zaman olduğu bu güncelleme içinde hiç vakit kaybetmeden anında adımlar atarak çalışmalarına başladı. Bu güncelleme üzerinde Motorola firması hiç vakit kaybetmedi ve hemen Nexus 6 için yaptığı tanıtımdan sona Android 5.0 Lollipop güncellemesine tabii olacak cihazların listesini açıkladı.

Bu yeni güncelleme, Motorola tarafından yapılan açıklamalara göre en son sunulmuş olan cihazlardan başlanarak kullanıcılara sunulacak. Bu doğrultuda ilk aşamada Motorola Moto X 2014 modeli ve Motorola Moto G 2014 modeli için Android 5.0 Lollipop güncellemesinin geleceği söylenmekte.

Bu iki ilk cihazın hemen ardından ise Motorola Moto G 4G ile Motorola Moto G ve Motorola Moto X modelleri Android 5.0 Lollipop güncellemesine tabii tutulacak. İlk süreçte hızlı bir şekilde bu modellere sahip olan kullanıcılar Android tarafından sunulmuş olan bu özel güncellemeye sahip olacaklar.

Diğer Modeller İçin Devamı Gelecek

Yukarıda bahsettiğimiz modellerin alacağı güncellemenin akabinde, Motorola Moto E ve Droid Maxx, Droid Ultra, Droid Mini gibi modeller içinde firmanın güncelleme yapacağı bilinmekte. Tabii şuan için bu diğer markalar adına hangi aşamalar da güncellemenin net olarak tarihsel geleceği bilinmemekte. Buda bir noktada kullanıcılar için biraz sıkıntılı bir bekleyiş sürecinin doğmasına neden olmakta.

Android sever ve Motorola kullananlar için bu şekilde güncellemelerin anlık olarak takip edilmesi büyük önem taşıyor. Zira bir çok markada güncelleme aşaması çeşitli sorunlara neden olarak kullanıcılar her zaman hayal kırıklığına uğratmaktadır. Motorola, bu tür durumları önlemek adına ilk adımları güncellemeler de atmaktan çekinmiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz