Logitech Bluetooth Klavye K480 İçin Ön İnceleme

IFA 2014’te karşımıza çıkan 3 farklı cihaz arasında hızlı bir şekilde geçiş yapmanıza olanak sağlayan iOS, PC, Mac ve Android ile çalışabilen bluetooth klavye Logitech K480’i inceledik.

Logitech bilgisayar pazarının daralmaya başlaması ile mobil cihazların liderliğinin ele geçirmesi nedeniyle kendi iş biçimini de değiştirdi ve farklılaşan üreticiler arasında çoktan yerini aldı. Logitech’in bilgisayar ve mobil cihaz aksesuarları konusunda uzmanlığını ise herkes bilir.

Cihaz için aksesuar dendiğinde aklınıza şık duran ama hiçbir işe yaramayan kılıflar gelebilir. Bu kılıflar şıklık dışında cihazları koruyor ve birçok faklı işleve yarıyor. Aksesuarlar arasında tabletlerde de kullanılanlar oldukça meşhur.

Logitech’in K480’i birçok farklı cihaza bluetooth üzerinden bağlanıyor. Hatta mobil olmayan ürünler de bile kullanabileceğiniz klavye Android, MacOS, PC ve iOS platformunu destekliyor. Ürünün üzerinde bir tutucu bulunuyor ve bu tutucu sayesinde tabletinizde kullanırken PC ya da Mac’inize yanda bulunan cihaz seçeneği ile hızlı bir şekilde geçiş yapabiliyorsunuz ve cihazı kullanmaya devam ediyorsunuz.

Logitech masaüstünde kullanılmak için tasarlanmış özel bir ürün yapmış iPad kılıf ve klavyeleriyle Bluetooth klavyesini bir araya getiren tasarımı tam masaüstü kullanımına uygun. Bluetooth klavye üzerinde bulunan iki adet AAA pille çalışıyor yani iki adet küçük pi ile klavyenizi kullanabileceksiniz. Pil ömrünün ne kadar süre kullanıldığı konusunda bir bilgi edinemedik.

Logitech Bluetooth Klavye K480 İçin Ön İnceleme
Logitech Bluetooth Klavye K480 İçin Ön İnceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz