LG G4’ten Yeni Bir Haber Var!

LG yeni amiral gemisi cihazının yani mevcut LG G3 halefi üzerinde çalışıyor. Son birkaç hafta içinde iddia edilen yakışıklı hakkında birçok şey duyduk ve şuan daha ilginç bir şey daha ortaya çıktı.

Yeni bir rapora göre, iddia edilen LG G4 flaunting 3K ekran ile gelebilir. Model numarası VS999 olan bir cep telefonu 1620 x 2880 piksel çözünürlüğe sahip ekranı ile kullanıcı aracısı profilinde fark edildi.

Listeleme cihazın tam adını ortaya koymuyor, ama hatırlayacak olursak, Verizon ile LG G3 için Koreli üretici çalışıyor ve yaklaşan amiral gemisi için bu kod mantıklı geliyor. Yüksek bir olasılıkla VS985 model numarası o cihaza tekabül ediyor.

LG G4 hakkında iddia edilen önceki söylentiler, optik görüntü sabitleme ile fotoğraf ve videolar için bir 20.7 MP kamera ile gelmesi gerektiğini vurguluyor. LG G Flex 2 gibi Qualcomm Snapdragon 810 işlemci ile gelecek olan cihaz aynı zamanda işletim sistemi olarak Android 5.0 Lolipop kullanacak ve RAM’i 3 GB olacak.

 

LG G4’ten Yeni Bir Haber Var!
LG G4’ten Yeni Bir Haber Var!

Cihazın varlığı hakkında LG’den gelen resmi açıklama yok ama söylentiler Barselona’da düzenlenecek Mobile World Congress 2015’ta yani bir sonraki ay lansmanda ortaya çıkacağı doğrultusunda şekilleniyor.

Kaynak: GSMArena

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz