İddialarda kalan HTC One M9 hakkında oldukça fazla detay işittik ve Hima kod adlı olacağını bile duyduk. Söylentiler cihazın Mobil Dünya Kongresi 2015’te yani bir sonraki ay gün ışığını görmesi üzerinde odaklandı.

Son zamanlarda, HTC One M9 için beklenen tanıtım tarihinden önce 9 Şubatta Amazon’da kılıfı satışa çıktı. HTC’nin yaklaşan amiral gemisi aygıtı hakkında bazı ilginç bilgileri de Amazon ortaya koydu.

Öncelikle, yakışıklı HTC One olarak çağrılma geleneği devam edecek, tabii ki, bir sonraki sürümü HTC One M9 lakabı taşıması bekleniyor. İkincisi, kamera durumda mevcut HTC One M9 farklı gibi görünüyor olması biçilmiş bir kaftan. Biz HTC One M9’un megapiksel biriminin lehine güncel amiral gemisinde mevcut olan UltraPixel kurulumu olacağına dair söylentiler duyduk. Söylentiler cihazda 13 MP ön kamera ile 20 MP birimi olacağını da göstermektedir.

 

HTC One M9 İçin Konuştu
HTC One M9 İçin Konuştu

HTC şirketi amiral gemisi cihazını Barcelona’da Mart ayı başlarında planlanan bir olay ile sunacak ve sözde cihaz hakkında daha fazla bilgi edindiğimizde sizleri güncel olarak haberdar edeceğiz.

Kaynak: PhoneArena

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz