LG G3’den daha düşük özelliğe sahip olan ve stylus kaleminin bulunduğu LG G3 Stylus duyuruldu. Cihazın özellikleri bakalım neler.

Bilgilerini sürekli aldığımız LG G3 Stylus sonunda resmi şekilde duyuruldu. Her cihaz gibi bu cihazda IFA 2014 etkinliğinde tanıtılacak. LG G3 Stylus için fazla umuda kapılmayın ve heyecanlanmayın. Çünkü özellikleri LG G3’e göre epeyce düşük.

LG G3 Stylus Rubberdiım Stylus kalemi entegre edilmiş olarak sunulacak. Ayrıca LG G3 ile geliştirilen birçok programı daha kolay kullanmanıza olanak sağlayacak. Yani çizimlerinizi Galaxy Note’ lardaki gibi hızlı rahat şekilde yapabileceksiniz veya notlarınızı pratik şekilde alabileceksiniz.

Cihazın teknik özellikleri: 5.5 inç IPS ekrana sahip aynı LG G3 gibi, fakat ekran çözünürlüğünün düşük olması sayesinde beklentilerin altında kalacak. LG G3 Stylus 960 x 540 piksel qHD ekran çözünürlüğü bulunuyor.  Cihazın ön kamerası 1.3 MP, ana kamera ise 13 MP ve işlemcisi ise 1.3 GHz 4 çekirdekli işlemcisi bulunuyor.

Şuan için çok ince detayları tam olarak bilmiyoruz. Kullanılan grafik işlemci ve işlemcinin modeli henüz açıklanmadı. 1 GB RAM ve 8 DG dahili hafızaya sahip olan cihaz microSD ile arttırılabiliyor. 3000 mAh batarya gibi ek özellikleri bulunuyor. Yüksek batarya gücü ile beğeni toplayacağı düşünülüyor.

Cihaz arka kapağı çıkarılabilir olacak ve kasası G3’e benzeyecek. Arka kısımda kavisli bir yüzey olacak ve 163 gr olacak.

LG G3 STYLUS
LG G3 STYLUS
Paylaş
Önceki İçerikİnstagram Hakkında Bilmediklerimiz
Sonraki İçerikSosyal Medya Trendleri
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz