LG G3 Hindistan’da Android 5.0 Lollipop Alıyor

En son Android işletim sistemi güncellemesi Avrupa’da çeşitli bölgelerinde zaten mevcut ve önümüzdeki aylarda diğer bölgelerde yayılmaya devam edecektir.

LG G3 sadece kilitli sürümü yayılan bölgelerde güncelleme aldığını da belirtmekte yarar var. Cihaz taşıyıcı markalı sürümü ile kullanıcılar taşıyıcıları geldiğinde güncelleme genellikle uzun olduğundan biraz daha beklemek zorunda. Taşıyıcılar kullanıcıları için güncelleştirmeyi yaymadan önce onaylamak zorundadır.

Android 5.0 Lollipop gelince, bu işletim sistemi ile yeni özellikler ve iyileştirmeler cihaza geliyor. Tüm yeni malzeme tasarımı yanı sıra geliştirilmiş kilit ekranı bildirimleri, daha iyi güç yönetimi tanıtıldı ve yeni SANAT çalışma zamanı ile gelişmiş güvenlik ve çok daha fazlası cihazlara gelecek.

Ayrıca kendiniz cihazı güncellemek istiyorsanız LG G3 kullanıcıları güncellemeyi indirmek için LG Mobil Destek Aracı kullanmak zorunda olduğunu unutmayın. Android 5.0 güncellemesini Lollipop alan varsa bize bildirilecektir ve iyileştirmeler hakkında ayrıntıları sizlere sunacağız.

LG G3 Hindistan’da Android 5.0 Lollipop Alıyor
LG G3 Hindistan’da Android 5.0 Lollipop Alıyor

 

Kaynak: GSMArena

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz