Instagram Milyonlarca Sahte Hesabı Sildi

Instagram son zamanlarda 300 milyon aylık aktif kullanıcıya ulaştığını duyurdu. Şirket ayrıca sahte veya spam hesaplarını silmek için planlarını da duyurdu.

Şirket şimdi sahte ve istenmeyen tüm hesaplarını sildi ve bazı ünlüler de dahil olmak üzere Instagramcıların açtığı sahte hesaplar ünlülerin takipçilerinin açtığı hesapların çoğu silindi.

Instagram Spam hesapları veya şirketin hizmet şartlarını ihlal eden hesapları tespit ederek kaldırdık. Kendi takipçisi yaklaşık 18 milyon düşüşe uğradı.

Justin Bieber gibi ünlüler 3,5 milyon takipçileri kaybetti. Kim Kardashian 1,3 milyon takipçileri kaybetti ve Beyonce 830.000 takipçileri kaybetti. Web geliştirici Zach Allia en iyi 100 hesaplarının bir listesini yarattı ve onları da kaybetti artık pek çok takipçiler yok oldu ve detayları kendi sayfasından görüntüleyebilirsiniz.

Bu bir sürü insan takipçileri kaybetme konusunda üzgün ve bazı insanlar ya da bazı ünlüler de dahil olmak üzere büyük oranda gözle görülür düşüşler oldu.  Sadece 1,6 milyon takipçisi olan Ma$e 100.000’e düştü ve sonra kendi hesabını silmek için karar verdi.

 

Instagram Milyonlarca Sahte Hesabı Sildi
Instagram Milyonlarca Sahte Hesabı Sildi

Kaynak: The Verge

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz