LG G2’ye Uzun Kullanım Testi

LG G2 UKT testine sokuldu. Yani Uzun Kullanım Testi yapıldı. Telefonlar ilk çıktığında performansları ile konuşulur ve kullanımı da müthiş iyidir. Ancak uzun bir süre kullanım sonucunda cihazların durumu değişmektedir. 3-4 ay bir kullanımı yapıldıktan sonra paylaşılan deneyimler telefonların gerçek durumunu ortaya koymaktadır. Örneğin arayüz de kasılmalar olabiliyor, kasada deformeler oluşuyor bunun gibi hatalar için LG G2 incelendi.

Fiyat bakımından son zamanların en düşük oranı LG G2’ye ait. Satış rakamları da oldukça iyidir. Zamansal olarak HTC One M7 ve Samsung Galaxy S4 gibi cihazlardan özellikleri daha üstündü. Bu özellikler ise cihazın hala satılmasına olanak sağlıyor. Snapdragon 800 işlemcisi 2 GB RAM ve Adreno 330 grafik işlemcisine sahip. LG G2 bu özellikleri ile hala gündemde. 5,2 inç ekrana sahip ve 13 megapiksel kamerası var. Full HD True IPS ve çok güçlü bataryaya sahip Şuan ki fiyatı ile alınması mantıklı olan cihazlar arasında.

Dayanıklılığı cihazın iyi seviyede herhangi bir düşme yaşandığında iyi düzeyde koruyor ancak arka kasası sağlam. Performansı ise oldukça iyi ve hiçbir kasma problemi ile karşılaşılmadı ancak güncellemeler geldikçe pil ömrü azalmaya başladı.

LG G2’ye Uzun Kullanım Testi
LG G2’ye Uzun Kullanım Testi

Kaynak: theunlockr

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz