LG G Pad 8.3 GPE’ye Android 5.0 Lollipop Çıktı

Android 5.0 güncellemesi LG G Pad 8.3 için Android OTA sürümü alınmaya başladı. Haziran 2014’te ortaya çıkan ve Google I/O 2014’te yapılan etkinlikte Android L adından yeni sürüm ortaya çıkmıştı. Nexus 9 ve Nexus 6 cihazları ile Lollipop ismi tanıtıldı. Bu tanıtımdan sonra bir dizi açıklama geldi ve hangi telefonlar ve hangi modeller güncelleme alacağı üreticiler tarafından açıklandı.

Bu Android 5.0 Lollipop güncelleme listesinde bulunan modelden biri de LG G Pad 8.3 Google Play Edition güncelleme dağıtılmasına çok kısa bir süre önce başlandı. Bu güncelleme ile LG G Pad 8.3 modelinde iyileştirmeler ve yenilikler olacak.  Bu güncelleme modele yeni bir materyal kazandırdı. Bununla beraber pil ömrü, kilit ekranı, performans ve bildirim konusunda yenilikler LG G Pad 8.3 kullanıcıları tarafından kullanılmaya başlandı. Güncellemenin gelip gelmediğini öğrenmek için kontrol etmenizi öneriyoruz.

Geride bıraktığımız haftada ilk önce Nexus cihazlarına güncelleme geldi ve hızla yayılmaya devam etti. Bu yayılma süreci daha uzun süre devam edecek gibi duruyor. Android 5.0 Lollipop güncellemesi birçok yenilik ve iyileştirme sunuyor güncelleme ise kullananları memnun etmeye başladı.

LG G Pad 8.3 GPE’ye Android 5.0 Lollipop Çıktı
LG G Pad 8.3 GPE’ye Android 5.0 Lollipop Çıktı

Kaynak: prisquide

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz