LG G Watch R ve Moto 360 Geliyor

249,99 dolar fiyat için internette çevrimiçi Moto 360 satılıyor. Ancak fiziksel perakende satış yeri aracılığıyla satın alma tercih edenler taşıyıcıların ürünleri almasını beklemek zorunda kalıyor. Birbirinden güzel akıllı saatlerin kullanıcılara ulaşması için beklemeler gerekiyor.

Müşterilere taksitli fiyatlarla satış yapan taşıyıcılar nedeniyle internet alımlarına pek ilgi duyulmuyor. Peşin ödeme yapılacak olan siparişler internet üzerinden alındığında kargo için beklemek gerekiyor.

LG G Watch ve Moto 360 için de aynı şey geçerli. Kasım ayından sonra bu durumun değişeceği konuşuluyor. Bazı mağazalar perakende satış için bazı akıllı saatler sunacak.

Her iki cihaz için ayrıntı vermek gerekirse, ikisi de Google’ın Android Wear işletim sistemi tarafından desteklenmektedir. Android 4.3 veya daha yüksek çalışan cihazlar ile uyumludur. Bluetooth üzerinden akıllı telefona bağlayın ve e-postalar, mesajlar ve daha fazlası gibi bildirimleri akıllı saatinize alın. Kullanıcıları rahat ettirecek sunumlar sayesinde artık cep telefonu kullanımı daha esnek olabilir.

Her iki saat için de 512MB RAM geçerli ve yuvarlak ekran özelliği ile dahili depolama 4GB olarak seçilmiş olarak sunuluyor.

LG G Watch R ve Moto 360
LG G Watch R ve Moto 360

Kaynak: T-Mobile

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz