LG Firmasından G4 Dedikoduları Yayıldı

Piyasa içinde kabul görebilmiş firmalar ellerinde tuttukları bu popülerliği kaybetmemek için ürün gruplarına daha gelişmiş özelliklerde cihazlar eklemeye devam ediyorlar. Her hangi bir boşluklarında o boşluğu hemen dolduracak bir sürü üretici bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeyi bilecektir. Bu sebeple özellikle arge çalışmalarına büyük önem veren ürün gruplarının hepsinin de birinci olan büyük firmalar zaman kaybetmeden yollarına devam edebilmek için her şeyi yapıyorlar. Yeni bir ürün çıkarttıktan sonra piyasa içine hala gelişim içinde olduklarını hissettirebilmek için bir sonraki çıkaracakları ürünlerin dedikodularını piyasaya duyurmakta gecikmiyorlar. Bu duruma örnek olarak LG firmasının çıkarttığı akıllı telefonlar verilebilir.

LG firması başarılı satış rakamlarına ulaşmış olan G3 serisinden sonra bunun bir üst sürümü olan G4 hakkında bazı bilgileri ilgililere duyurdu. Kore ülkesinde gelen haberlere göre Samsung ve Apple firmalarının en üst özelliklere sahip akıllı telefonları ile rekabet edebilecek özelliklerde olacağı söylüyorlar. Yeni çıkacak olan G4 akıllı telefonun da 5.3 inç büyüklüğün de ekran ve bu ekranın 1440×2560 piksel çözünürlüğün de olacağı da söylentiler arasında. 3500 mAh büyüklüğünde bataryası olacak bu ürün daha şimdiden merakla beklenmektedir.

Birçok üstün özelliğe sahip olacak G4 telefonun da Android 5.0 Lolipop işletim sistemi ile piyasaya damga vuracağa benziyor.

LG Firmasından G4 Dedikoduları Yayıldı
LG Firmasından G4 Dedikoduları Yayıldı

Kaynak: Teknoblog

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz