LG Adına Yakışır Yeni Kavisli Monitörleri

Televizyon çeşitliliğinin arttığı bu devirde insanlar hep en iyiye sahip olmak için büyük firmaların yüksek kalitedeki televizyonlarını almak için çalışıyorlar. Ayrıca televizyon sahibi insanlar uzun yıllar kullandıkları televizyonlarını değiştirmek için fırsat kolluyorlar. Çözünürlük ve içerisinde bulunan uygulamalar sayesinde televizyon sadece izleme aracı olmaktan çıktı. Kendi başına multimedya özelliği olan bu televizyonlar insanlar ne istiyorsa onu izletiyor. TV kavramı kanalara bağlılığı internete bağlanabilme özelliği sayesinde sona erdirdi.

Ayrıca televizyonların görüntü kalitesini arttırmak için Curved tabiri ile özel olarak üretilmiş serileri de bulunmakta. İlk olarak Samsung firmasının çıkarttığı bu teknolojiyi sırasıyla diğer firmalar da kullanmaya başladı. LG televizyonlarında ve monitörlerinde bu teknolojiyi kullanarak yüksek açıdan net şekilde izlenebilme özelliğini arttırdı. CES fuarı öncesi oyun tutkunlarına, uygulama yazılımcılarına özel olarak ürettiği monitörleri duyurdu. Modelinin kod numarası 34UC97 diye tabir edilen monitör serisinde 34 inç büyüklük ve 21:9 oranına sahip olduğu görülüyor. 3440×1440 özelliğinde görüntü kalitesi sunan monitörde Thunderbolt 2 destekleyicisi de bulunmaktadır.

Oyuncular için geliştirilmiş ve tasarlanmış olan 4K kalitesindeki bu LG monitörlerin farklı serilerinde 4096×2160 gibi yüksek çözünürlükte monitörler bulmakta mümkün. Bütün bu yenilikler ve daha fazlası CES fuarında meraklıları bekliyor.

LG Adına Yakışır Yeni Kavisli Monitörleri
LG Adına Yakışır Yeni Kavisli Monitörleri

Kaynak: Pcmag

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz