Kişisel Büyük Ekranda hdmyboy Game Boy Klasik Oynayabilirsiniz

Game Boy Klasik başlıkları oynarken zevk alan oyunculara büyük ekran HDTV’de oyunu oynamalarını sağlamak için tasarlanmıştır. hdmyboy olarak adlandırılan bu yeni donanımı kullanmaktan hoşlanacağınız düşünülüyor.

hdmyboy Zane Amiralis ve Joshua de Haan tarafından oluşturulan ve sizin bir NES denetleyicisi için zengin renk paletleri ve destek sunan HDTV için Game Boy Klasik’ bağlanmanızı sağlayacak.

Hdmyboy proje üretim kavramında sıçrama yapmak için rehin olarak 65.000 Euro’dan yükselmek için Kickstarter kalabalık finansman web sitesinde üzerinde şu anda bulunuyor.

Eski bir bilgisayar monitörü üzerinde oynayabilen oyun geçen yıl Josh oyun çocuk klasiği oldu. Derin oyunlar çocuklar için dijital sinyal içine dokunarak,  inanılmaz keskin grafikler yaratabilir. Bazı Mario oynadıktan sonra, Tetris ve Zelda oyunlarını paylaşmak ve bir sonraki adımı gerçekleştirmek için bunu uygun gördü.

Bu yüzden tam hd destekleyen ve süper kolay olan oyunlar için herkes kendi oyun çocuklarını yaratabilir ve yükseltmek için gerek duyulanları gerçekleştirir. Şimdi birçok kişi bir yüzden bir üretim çalışması yapabilir. – Bu yıl Game Boy25. doğum gününü kutlayacak yani en iyi klasik el konsolu son dakika hediye olarak görülecek.

 

Kişisel Büyük Ekranda hdmyboy Game Boy Klasik Oynayabilirsiniz
Kişisel Büyük Ekranda hdmyboy Game Boy Klasik Oynayabilirsiniz

Kaynak: Kickstarter

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz