Her insanın kendine özel farklı özelliklerde kapsüller oluşturabildiği ve saklayabildiği dijital bir platform olan Capsolo, kimseye söyleyemediklerinizi, veya herkesin bilmesini istediklerinizi, herkese söylemek istediklerinizi; not alabilir, video ve ses kaydı yapabilir veya resim olarak kaydedebilirsiniz. Eğer isterseniz yine bu site aracılığı ile kendi seçeceğiniz tarihte gönderilmesi için onay verirsiniz ve istediğiniz kişilere gizlice seçtiğiniz tarihte gönderilir.

Farklı özellikte kapsüllerin mevcut olduğu sitede; light, standart, heavy olmak üzere toplamda üç adet farklı amaçlara hizmet eden kapsül çeşitli mevcut. Kendinize özel kapsüller oluşturarak; unutamadığınız anlarınızı paylaşabilir, hoş sürprizler hazırlayabilirsiniz. Birçok farklı tasarım şeklinde seçebileceğiniz kapsülleri istediğiniz kişiye gönderebilirsiniz. Kapsülünüzü Capsolo’ dan hazırlayıp ve gönderilmesi için kendinizin belirleyeceği bir tarih seçip, otomatik olarak gönderim sağlayabilirsiniz.
Light kapsül çeşitli sadece özel not defterleri sunarken, standart kapsüller not deflerinin yanında görsellerde kullanılabiliyor. Heavy kapsüllerde ise bütün bunlarla beraber; ses kaydı, video depolama gibi özelliklerde ekleniyor. Kendi çektikleriniz dışında herhangi bir internet sitesinden beğendiğiniz veya saklamak istediğiniz videoları da saklayabilirsiniz.

Sitenin yapmış olduğu kampanya gereğince, eylül ayının sonuna kadar Capsolo.com adresinde kayıt oluşuturup, üye olan herkese ücretsiz olarak standart kapsül kullanma hakkı veriliyor. Bu standart kapsülü kullanarak isterseniz sevgiliniz için doğum günü kapsülü hazırlayabilir ve tarihini belirleyerek otomatik gönderim talimatı verebilirsiniz. Veya çok sık seyahat eden biriyseniz, eylül ayının sonuna kadar üye olan herkese ücretsiz olarak verilecek olan standart kapsüller ile; evinizde yapılacak işleri, sulanacak çiçekleri, beslenecek hayvanları bu iş için görevlendirdiğiniz kişilere, bugünden programlayarak hatırlatabilirsiniz.

İnternet dünyasında yeni bir proje olarak giren Capsolo.com şimdiden çok popüler bir araç olmaya başladı. Giderek artan ilgi karşısında site yönetiminin çok daha farklı ve fazla sayıda promosyon yapması da sitenin kullanıcıları tarafından beklenen bir durum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz