Kairos T-Bant Akıllı Kordonuyla Normal Saati Akıllıya Çevirir

Eğer iyi eski moda analog saatler bir hayranı olduğunu söylüyorsanız bileğinizden cihazı kullanarak bildirimleri, parça spor istatistikleri ve müzik çalma işlemlerini kontrol etme ve daha fazlasını görmenin mümkün olma fikrine ne dersiniz?

Kairos’un ilginç bir çözümü var. Eski saatinizi kullanmaya devam edebilirsiniz. Sadece kayışını akıllı bant ile değiştirmeniz gerekiyor. Şirket fonlama sitesi IndieGoGo aracılığıyla Kairos T-bantı yaratmayı bekliyor.

Beklendiği gibi bantlar Nisan ayında ortaya çıkacak. Fiyat olarak 199 dolardan satılacak ama kampanyanın destekçileri çok daha düşük bir fiyat için bir rezerv yapabilir.

Bir saate akıllı özellikler eklemek için özel bir kayış kullanarak akıllı televizyon işlevlere sahip bir akıllı TV içine standart TV’yi açmak için bulundurmak gibi bir şey olarak tabir ediliyor. Eski saatinizi değiştirmeyecek sadece bir kayış ekleyeceksiniz.

Bir Kairos T-Band siparişi sizin çok tasarruf etmenizi sağlamaz. Kayışları tam teşekküllü akıllı saat işlevselliğinin çoğunu gördüğü için akıllı saat gibi fiyatlandırılır.

Giriş seviyesi Kairos T-Band 199 dolar tavsiye edilen perakende satış fiyatı olacak.  Bu model, bir titreşimli motoru ve fitness takibi için bildirimleri, sensörler için LED çoklu-renk içerecek ve pil ömrü kadar 7 gün kadar dayanacak.

Kairos’un 249 dolar olduğu bir liste fiyatı daha var, T-Bant HD Gizli ekran olarak adlandırılan ikinci bir modelini işaret ediyor. Diğer modelde herhangi bir ekran bulunmuyor. Bu model Haziran ayında çıkması beklenen ve bilek bandında yerleşik LED paneller bulunduran bir model olacak.

Kairos T-Bant Akıllı Kordonuyla Normal Saati Akıllıya Çevirir
Kairos T-Bant Akıllı Kordonuyla Normal Saati Akıllıya Çevirir

Kaynak: Android Authory

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz