GoPro Action MOTA Kamera Kablosuz Şarj Sunuyor

Bir GoPro aksiyon kamera sahibi fotoğrafçılar özellikle Hero 3 ve 4 GoPro kameralar için oluşturulmuş yeni bir kablosuz şarj çözeltisi ilginizi çekebilir.

Sürekli görüntüleri kaydederken pilleri takas etme ihtiyacını ortadan kaldırarak, LED durum ışıkları ile tam 6.000 mAh pil kapasitesini yaşamasını sağlayan GoPro kameralar için MOTA kablosuz şarj cihazı sunuyor.

MOTA proje Kickstarter kalabalık finansman web sitesinde üzerinde şu anda bulunmaktadır. Onun yaratıcıları GoPro’nun müthiş olduğunu ama pilleri değiştirmenin gerçek bir ağrı olduğunu söyledi. Elemanların pil değiştirmek için harcadığı vakit bazı görüntülerin yakalanmamasına neden olabilir.  Pil ömrü sürekli bir endişe kaynağıdır ve bu dertten sizi kurtaracak proje ortaya çıkarılmıştır.

GoPro kullanıcıları daha iyi bir şeyler hak ediyor. MOTA GoPro için Kablosuz Şarj icat edildi. Konut, ekstra batarya ile kamera ücretleri ve hatta aynı anda bir cep telefonu şarj edebilirsiniz. Harici güç gerek olmadan küçük kompakt boyutu sayesinde yanınızda götürün ve tüm gün GoPro ile film keyfini yaşayın.

GoPro için MOTA Kablosuz Şarj kamera ile her zamankinden daha fazlasını yapabilirsiniz. 4K görüntüler ile ödül kaleyi film kesintisiz ve hatta daha uzun süre için GoPro LCD Dokunmatik BacPac ve Wi-Fi gibi aksesuarları kullanın.

MOTA için destekte bulunmak adına 55 dolardan yükseltme yapmak için Kickstarter web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

GoPro Action MOTA Kamera Kablosuz Şarj Sunuyor
GoPro Action MOTA Kamera Kablosuz Şarj Sunuyor

Kaynak: Kickstarter

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz